Heb je interesse in yoga en ben je op zoek naar een moment voor jezelf, een plek om tot rust te komen of een tegenhanger voor het dagelijkse actieve leven? Of wil je je lekkerder voelen in je lijf en hoofd en hart meer in balans brengen? Kom gerust langs voor een kennismakingsles om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Je kunt op elk gewenst moment van het jaar instromen. Ervaring is niet vereist. De lessen zijn uitdagend voor zowel beginnende als ervaren yoga-beoefenaars. Hoe langer je yoga beoefent, zul je merken dat de ervaring en beleving intensiveert. 

 

Op de locatie zijn matten, kussens en dekens aanwezig. Je mag ook je eigen mat of deken meenemen, als je dat fijn vindt.

Het is aan te raden minimaal een uur voor de les geen maaltijd meer te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem eventueel sokken en een trui of vest mee om je warm te houden tijdens de eindontspanning. Na de les is er voor diegene die daar zin in heeft, gelegenheid om een kopje thee te drinken.  

  

Lestijden

donderdag 19:30-20:45 uur

*het lesaanbod zal verder uitgebreid worden bij voldoende interesse, dus neem contact op indien er geen geschikt tijdstip voor je bij zit.

 

Locatie

De yogalessen worden gegeven bij centrum De Berkeley aan de Nesdijk in Bergen. Het is een fijne, lichte en sfeervolle ruimte in een prachtige groene omgeving waar aan kleine groepen les wordt gegeven. 

 

De Berkeley

Nesdijk 20H

1861 MK Bergen

 

De Berkeley is een centrum voor groei en ontwikkeling en is gelegen achter de Organic natuurwinkel. Er is gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein of in het gras aan de Nesdijk links van de inrit. Loop rechts van de natuurwinkel het pad op. De Berkeley vind je aan het eind van het pad aan je linkerhand. 

 

Essenza Yoga is zowel vanuit Bergen als Alkmaar goed te bereiken. 

Kosten
10 lessenkaart: € 120,- (te besteden in 12 weken) 

Losse les: € 15,-

Een proefles is gratis. 

Neem contact op voor een kennismakingsles!

Voorwaarden

Elke vorm van bewegen brengt een vorm van risico met zich mee, dus ook bij yoga. Hoewel er uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de lessen, stelt Essenza Yoga zich niet aansprakelijk voor materiële- en/of letselschade. Heb je gezondheidsklachten en twijfel je over deelname? Raadpleeg dan eerst je huisarts.