YOGALESSEN

Heb je interesse in yoga en ben je op zoek naar een moment voor jezelf, een plek om tot rust te komen of een tegenhanger voor het dagelijkse actieve leven? Of wil je je lekkerder voelen in je lijf en hoofd en hart meer in balans brengen? 

Yoga is een persoonlijk pad. Of je nu start vanuit de behoefte voor meer rust, of meer kracht en souplesse, of beiden, kom gerust langs voor een kennismakingsles om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Ervaring is niet vereist. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren yoga-beoefenaars. Wanneer je langer yoga beoefent, zul je merken dat de ervaring en beleving intensiveert. 

 

Op de locatie zijn matten, kussens en dekens aanwezig. Je mag ook je eigen mat of deken meenemen, als je dat fijn vindt.

Het is aan te raden minimaal een uur voor de les geen maaltijd meer te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem eventueel sokken en een trui of vest mee om je warm te houden tijdens de eindontspanning. Na de les is er voor diegene die daar zin in heeft, gelegenheid om een kopje biologische thee te drinken.  

Lestijden

Iedere maandag en donderdag, lesduur van 75 minuten.

maandag   19:30-20:45 uur* 

donderdag 18:45-20:00 uur

donderdag 20:30-21:45 uur

*het lesaanbod zal verder uitgebreid worden bij voldoende interesse, dus neem contact op indien er geen geschikt tijdstip voor je bij zit.

 

Buitenyoga

Gedurende de vakantieperiode in de zomer wordt er les gegeven op donderdagavond om 19:30 uur. Bij mooi weer gaan we naar buiten. Ervaar yoga op het mooie veld achter De Berkeley, je voeten in het gras, omringd door de geluiden van vogels, een zacht zomers briesje en de avondzon die tussen de bomen door op ons schijnt. Ook welkom om een of meerdere losse lessen mee te doen! 

 

Strandyoga Hargen aan Zee/ yoga in de duinen van Schoorl

Gedurende de lente- en zomermaanden worden er pop-up yogalessen gegeven op het strand van Hargen aan Zee en in de duinen van Schoorl. Houd voor de data deze website en social media in de gaten of stuur mij een berichtje als je interesse hebt.

 

Kom je met een groep naar Bergen, Schoorl, Groet of Hargen aan Zee?

Boek dan een yogales buiten! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Locatie

De yogalessen worden gegeven bij centrum De Berkeley aan de Nesdijk in Bergen. Het is een fijne, lichte en sfeervolle ruimte in een prachtige groene omgeving waar aan kleine groepen les wordt gegeven. 

 

De Berkeley

Nesdijk 20H

1861 MK Bergen

 

De Berkeley is een centrum voor groei en ontwikkeling en is gelegen achter de Eric's Landwinkel. Er is gratis parkeergelegenheid aan de linkerkant op het parkeerterrein of in het gras aan de Nesdijk links van de inrit. Loop rechts van de natuurwinkel het pad op. De Berkeley vind je aan het eind van het pad aan je linkerhand. 

Essenza Yoga is zowel vanuit Bergen als Alkmaar en Schoorl goed te bereiken.

 

Online yogales via Zoom

Ook is het mogelijk de yogales online mee te doen via Zoom.

 

Privé yogales

Ook is het mogelijk om te kiezen voor privé yogales(sen) in Schoorl. Deze lessen zijn afgestemd op jouw behoeften en/ of vragen. Voor meer informatie neem gerust contact op over de mogelijkheden. 

Prijs

10 lessenkaart: € 150,-, te besteden in 12 weken

Losse yogales: € 17,50

Losse buiten yogales: €15,-

Een proefles bedraagt € 5,-

 

Algemene voorwaarden

Door je aan te melden voor een yogales, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Essenza Yoga.

Elke vorm van bewegen brengt een vorm van risico met zich mee, dus ook bij yoga. Hoewel er uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de lessen, stelt Essenza Yoga zich niet aansprakelijk voor materiële- en/of letselschade. Heb je gezondheidsklachten en twijfel je over deelname? Raadpleeg dan eerst je huisarts.